karate kid 2012      DWDD    TEDx youth  

 

 

 

 

 

 

Op mijn zevende koos ik Taekwondo. Het was duidelijk dat ik niet over een zee van aanleg beschikte, maar gedreven was ik wel. Het duurde zes jaar voordat ik in 2008 mijn talentvolle concurrenten voorbij had gewerkt en voor het eerst goud pakte op het jeugd NK. Ik wilde naar de wereldtop.

Na mijn gymnasiumeindexamen in 2012 heb ik me voluit op mijn sport gestort. Als eerste Nederlandse sporter financierde ik mijn trainingen met crowdfunding (WijZijnSport). Een reportage in Het Parool PS, en optredens in DWDD, Hart van Nederland en Zappkids gaven bekendheid aan mijn crowdfunding. Ik volbracht een trainingsperiode van vier maanden bij Grootmeester Kang Shinchul in Zuid-Korea. Ik trainde zeven dagen per week, acht uur per dag.

Filmmaker Stephane Kaas volgde mijn weg en legde die periode vast in een documentaire, Oriental Odyssey, die in 2016 is uitgezonden. (Heb je de documentaire gemist? Mail me en wellicht kan ik je een link geven om de docu alsnog te bekijken).

 docu sompilatie

De moraal uit films over selfmade successen wordt sprookje-af. Mijn verhaal maakt het tastbaar: een enorme portie talent is niet noodzakelijk. Puur door hard te werken een schijnbaar onmogelijke droom waarmaken. Het kan! En neem van mij aan: de weg er naartoe is waar het gebeurd! Het najagen van de droom...

Sinds september 2014 studeer ik in London klassieke talen (Grieks, Latijn) en Koreaans. 

In 2015  kwam ik voor Nederland uit op de Universiade in Korea.
Dit jaar (2017) ben ik in Engeland op de Open Student Championships kampioen geworden. Ik heb me daarmee gekwalificeerd voor de EUSA (Europese Kampioenschappen voor Studenten) eind juni in Portugal. In augustus kom ik weer voor Nederland uit op de Universiade in Taiwan.

Ik deel mijn passie, discipline en ervaringen en motiveer tot actie. Ik sprak bij verschillende Nederlandse en Engelse versies van TEDx. OostWestWelzijn biedt deze mogelijkheid in de vorm van bedrijfsenergizers. Een wervelende bron van inspiratie voor uw bedrijf en een eye-opener voor scholieren en studenten. Een ijsbreker voor uw teambuilding event.
Referenties, uw plan op maat en een offerte regel ik graag met u per mail.

smash dakpannen           spetter close up      

matthomandersloot@gmail.com

FB: Mattho Mandersloot (persoon & pagina) 

Twitter: @matthotkd

Contact

Contact met OostWestWelzijn opnemen kan via deze pagina.

OostWestWelzijn

oostwestwelzijn@gmail.com
Tel: 06-24846900
Diemerkade 52-Achterom
1111 AC Diemen

Aangesloten bij vakvereniging Zhong

NVTCG ZHONG 220563008773
RBCZ licentie 509462R
AGB-code: 90/036183
RBCZ parktijk 90/14989
Kvk 34293618
BTWnr. 1674.80.704.B.02
INGBank NL28 INGB 0655 1900 90

Social Media

Facebook

Twitter

LinkedIn